24 Haziran 2014 Salı

Boğaz'da tekneyle gezi turu organizasyonları






Yaz aylarının gelmesiyle birlikte İstanbul'un incisi olan boğazda gezi turları revaçta. Tatile çıkamayanlar için  İstanbul'un sıkıcı bunaltıcı koşuşturması esnasında kendinize bir günlük de olsa da boğazın eşsiz manzarası ve serinletici sularında boğazda gezi turu yapma zamanı.

Gezi turu sırasında dostlarınız, arkadaşlarınızla harika 4 saatlik tur geçirebilir. Boğazın eşsiz güzellikleri karşısında resimler çekebilirsiniz. Yazımızın devamında paylaşacağımız tekne turu videosu ve boğazın nadide mekanları ve İstanbul'un büyüleyici manzarası sırasında farklı karelerden resimler çekebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece Bogazdagezituru.Net sitesinden istediğiniz tekne veya yat kiralamak için iletişim bölümünden bize ulaşmanızdır. Birçok tekne ve yatımızdan seçtiğiniz tekneyi, yatı, ve tura katılmak istediğiniz tarihi bize söylemeniz olacaktır. Bizde belirlenen bir tarih de kiralamayı düşündüğünüz tekne veya yatı sizlere sunup gösteriyoruz.

Boğaz'ın enfest manzaralarından bir kaç kare gösterip bir telefon uzağınızdaki dinlenme ve eğlenme fırsatını sizlere sunmamızda yardımcı olacaktır. 
Boğazda gezi turu


Boğazda gezi turu
Boğazda tekne turunda çekilmiş boğazın eşsiz manzarası altındaki videolarımızda bir tanesi..



Yat turları hakkında bilgi almak istiyorsanız aşağıdaki siteden bakabilirsiniz.
http://bogazdagezituru.ben.im/
Boğazda tekne turu için daha fazla görsel görmek istiyorsanız llinke tıklayıp bakabilirsiniz.

1 yorum: