20 Haziran 2014 Cuma

Tekne Turu Fiyatları

  İstanbul boğazında tekne turuna çıkmak ve boğazın ihtişamlı sularında süzülerek boğazın muhteşem manzarasının tadını çıkarmak istiyorsunuz fakat bu etkinlik için doğru bir fiyat almak istiyorsunuz.İstanbul boğazın tekne turu gezisi yaparken tekne turu fiyatlarını değiştiren çeşitli unsurlar vardır. Tura çıkmak istediğiniz tarih,kişi sayısı,kiraladığınız teknenin lüks olup olmamasına göre değişir.

  Tekne turunda çeşitli ekstra hizmetlerde vardır bu hizmetlerden örnek verecek olursak düzenlemek istediğiniz tur yemekli kokteyl ve limitsiz alkollü olabilir ve bu hizmetlerde tekne turu fiyatına dahil edileceği için fiyatta fark yaratacaktır. Sizlere sunacak olduğumuz hizmetler den biraz bahsedecek olursak tekne turunda oryantal sow fasıl ekibi havai fişek ve daha bir çok ekstra hizmetleri de sizlere suna biliriz ve bunlar da tekne turu fiyatlarına fark etki eder.

  Boğazda tur yapmak İstanbul da yapacak olduğunuz etkinliklerden en unutulmazı olacağınızdan emin olabilirsiniz İstanbul un tarihi güzelliklerinin ayaklar altına serilmesi ve o muhteşem manzaranın büyüsüne dalıp keyifli saatler geçirmek için boğazda tur etkinliğini kaçırmamalısınız.
Tekne Turu Fiyatları
Tekne Turu Fiyatları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder